Poze Ficat

 • LYSI Ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie si menta

  Poza: LYSI Islanda, cel mai mare producator de Ulei din Ficat de Cod la nivel mondial, lanseaza 2 noi produse, pentru sanatate si vitalitate deplina!

 • De sarbatori, protejeaza natural ficatul cu Liv.52

  Poza: De sarbatori, protejeaza natural ficatul cu Liv.52

 • Lansarea în România a unui produs cu tradiţie şi o istorie de 160 de ani - Möller’s Cod Liver Oil Omega-3

  Poza: Lansarea în România a unui produs cu tradiţie şi o istorie de 160 de ani - Möller’s Cod Liver Oil Omega-3

 • Detoxifierea ficatului – primul pas in curele de slabire

  Poza: Detoxifierea ficatului – primul pas in curele de slabire

 • Polen proaspat congelat Albeena

  Poza: Polenul proaspat - tratament recomandat in tulburari digestive, oboseala cronica, arterioscleroza si afectiuni ale prostatei

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ficat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ficat. Pozele pe tema ficat cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ficat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ficat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ficat.