Fictivitate

Definitie Fictivitate

Forma a simulatiei care se distinge prin aceea ca actul aparent (contractul) disimuleaza total realitatea, creand aparenta existentei unui contract care, insa, in realitate nu exista, partile stabilind prin actul secret (contrainscris), incheiat anterior sau cel mult concomitent cu actul aparent, ca actul aparent este lipsit de orice valoare juridica pentru ele, deoarece operatiunea juridica pe care acesta o constata nu a avut loc in realitate.Vezi si Contract de interpunere de persoane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fictivitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fictivitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fictivitate. Definitiile termenilor despre Fictivitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fictivitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fictivitate.