Field Marketing

Definitie Field Marketing

Practica de a trimite agenti reprezentanti la puncete le vanzare pentru a avea grija de sustinerea brandului si de sustinerea vanzarilor. Pot de exemplu sa coordoneze promotiile din magazine, sa amenajeze expunerea produselor pentru vanzare si sa se asigure ca produsele sunt aranjate in cel mai bun mod.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Field Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Field Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Field Marketing. Definitiile termenilor despre Field Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Field Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Field Marketing.