Film comercial

Definitie Film comercial

Document audiovizual, pe suport film sau video, avand drept scop promovarea institutionala, popularizarea produselor, serviciilor, performantelor firmei etc, in relatiile cu partenerii de afaceri (actionari, clienti, furnizori, organisme financiare, public etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Film comercial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Film comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Film comercial. Definitiile termenilor despre Film comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Film comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Film comercial.