filmmaking    

Comunicate de presa si evenimente pe tema filmmaking

 • filmmaking

  Bucuresti - 25 July 2010

  Comunicat de Divizia Media S.R.L.

  filmmaking.RO are nevoie de voluntari. Acestia vor beneficia de contact direct cu personalitati si echipe de film din Romania, vor avea acces la echipament de filmare pentru productii proprii si vor beneficia de formare in domeniul film / video. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre filmmaking

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul filmmaking.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la filmmaking. Informatiile despre filmmaking cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul filmmaking, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la filmmaking, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.