Poze Financeprofessionals

 • FinanceProfessionals.ro

  Poza: Studiu FinanceProfessionals.ro: "Cariera in domeniul financiar: oportunitati si provocari"

 • FinanceProfessionals

  Poza: FinanceProfessionals.ro – primul site de joburi specializat în domeniul financiar

 • FinanceProfessionals.ro, primul site de joburi din România specializat in domeniul financiar, anunta lansarea aplicatiei pentru smartphone

  Poza: FinanceProfessionals.ro, primul site de joburi din România specializat in domeniul financiar, anunta lansarea aplicatiei pentru smartphone

 • FinanceProfessionals

  Poza: FinanceProfessionals.ro – Primul site de joburi din România destinat exclusiv domeniului financiar

 • Logo

  Poza: FinanceProfessionals.ro – primul site de joburi din Romania destinat exclusiv domeniului financiar. Rezultate excelente dupa 6 luni de activitate.

 • Cele mai cautate joburi din domeniul financiar in 2013

  Poza: Analiza: Cele mai cautate joburi din domeniul financiar in 2013

 • Structura salariilor din domeniul financiar

  Poza: Structura salariilor din domeniul financiar in Romania in 2013

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul financeprofessionals.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la financeprofessionals. Pozele pe tema financeprofessionals cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul financeprofessionals, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la financeprofessionals, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la financeprofessionals.