Cafeneaua Bancara organizeaza o noua editie After-Work Party

BUCURESTI - 21 iulie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Cafeneaua Bancara organizeaza in aceasta seara cea de-a treia editie After-Work Party, continuand astfel seria de petreceri dedicate exclusiv angajatilor din institutiile financiare!

Cafeneaua Bancara organizeaza o noua editie After-Work Party

Andreea Meirosu, PR & Marketing Executive Cafeneaua Bancara

After-Work Party 3 se va desfasura in club Downtown si va veni cu noi suprize precum concursuri, prezentari de moda si bautura din partea casei.

„Feedbackul pe care l-am primit in urma editiilor precedente a fost extraordinar, iar acest lucru ne-a incurajat sa punem in practica idei noi!”

Petrecerea reprezinta o ocazie unica de intalnire cu fostii, actualii si poate viitorii colegi, intr-un mediu neconventional, destins, in care problemele de la serviciu sunt lasate deoparte.

“Ne-am propus sa cucerim o noua nisa de piata, formata din angajatii institutiilor financiare, carora sa le oferim clipe de divertisment si recreere dupa programul de munca. Iata-ne la cea de-a treia editie a petrecerilor made by Cafeneaua Bancara cu tema After Work Party, care aduce surprize pe gustul tuturor.”

Cafeneaua Bancara ii invita pe toti cei care lucreaza in banci, IFN-uri, companii de asigurari sau fonduri de pensii sa petreaca o seara cu muzica buna, dans, concursuri si multe alte lucruri ce vor fi dezvaluite la fata locului!

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar, care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite. Aceste proiecte vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat al celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si al utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri: www.crediteonline.ro, www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/financial-view-media-services/cafeneaua-bancara-organizeaza-o-noua-editie-after-work-party