AllMedica 2007 - Targul de Sanatate, 24-26 mai 2007, Muzeul National de Arta al Romaniei, Complex Auditorium

BUCURESTI - 27 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Este o realitate faptul ca atat piata serviciilor medicale private, cat si piata asigurarilor private de sanatate sunt intr-o continua dezvoltare in Romania.

Aflat la a II-a editie, targul AllMedica creeaza o traditie in domeniul manifestarilor expozitionale si stiintifice in domeniul medical organizate de Finmedia, printr-un concept menit sa educe consumatorul, sa-i dea posibilitatea de a alege cel mai bun si mai potrivit serviciu si sa urmareasca totodata si tendintele pietei.

Aproximativ 30-40 de companii expozante, dintre care companii de asigurari de sanatate, centre medicale private, centre balneoclimaterice, spa-uri, companii care activeaza in domeniul wellness, policlinici, companii farmaceutice, ambulante private isi vor sustine ofertele in fata vizitatorilor.

Consumatorii individuali si companiile doresc sa fie din ce in ce mai informati inainte de a face o optiune sau alta in domeniul serviciilor medicale private si asigurarilor medicale private. Din aceasta perspectiva, vizitarea unui targ de oferte este una dintre cele mai bune modalitati de documentare, avind avantaje importante ca: intrarea in contact direct cu reprezentantii companiilor ofertante, posibilitatea de a pune intrebari, de a primi raspunsuri pertinente si personalizate, ocazia de a beneficia de diferite oferte speciale lansate de catre expozanti.

PROFILUL COMPANIILOR PARTICIPANTE
Centre medicale private
Companii de asigurari private de sanatate
Spitale private
Ambulante private
Companii farmaceutice
Centre balneoclimaterice si spa-uri
Companii din domeniul wellness

EXPOZITIA
Programul de vizitare pentru public va fi zilnic intre orele 10.00 - 18.00.

CONFERINTE IN CADRUL TARGULUI
24 mai 2007 - Asigurarile private de sanatate in Romania
25 mai 2007 - E-Health in Romania

Informatii la zi pe www.allmedica.ro.

Despre FINMEDIA S.R.L.

Despre Finmedia
Finmedia este un trust de presa economico-financiara, cu o experienta de 11 ani pe piata de profil, specializat in editarea publicatiilor economice lunare Piata Financiara, e-Finance, Ghidul de Bani, precum si a seriilor de anuare de specialitate Romania Top 100 Companii, Romanian Financial Directory, IT&C Directory, Anuarul Juridic.
Firma are, de asemenea, o vasta experienta in organizarea de evenimente de anvergura – forumuri, conferinte si targuri de profil. Conferintele Piata Financiara, E-Finance events, FinFair – Targul de bani, Real Bucharest sunt marci proprietare ale Finmedia.
Anca Iordache, Director Proiect
Tel: 021 316 70 39

aiordache@finmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/finmedia/allmedica-2007-targul-de-sanatate-24-26-mai-2007-muzeul-national-de-arta-al-romaniei-complex-auditorium