Firewall

Definitie Firewall

Sinonim - Zid parafocSoftware si echipamente care izoleaza doua retele de calculatoare una de alta, de obicei reteaua interna a unei organizatii de reteaua internet.Firewall filtreaza informatia care trece intre cele doua retele, controleaza accesul la internet al utilizatorilor interni si previne accesul partilor externe neautorizate la sistemele si informatiile din reteaua interna a organizatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Firewall? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Firewall.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Firewall. Definitiile termenilor despre Firewall cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Firewall, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Firewall.