Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie

Definitie Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-6-21/a)Format A4, tiparit pe ambele fete, in foi volante. Serveste ca document de inregistrare in contabilitatea de gestiune a cheltuielilor comune ale sectiei, cheltuielilor generale de administratie, pe sectii si feluri de cheltuieli, dupa natura lor, conform prevederilor art. 96 si 97 din Regulamentul privind aplicarea Legii contabilitatii, a cheltuielilor de desfacere (la intern) cheltuielilor de circulatie (cheltuieli de desfacere a produselor la export) cheltuielilor cu activitatea de service in perioada de garantie, dupa caz. Se intocmeste intr-un exemplar, separat pentru fiecare cont sintetic de cheltuieli. In cazul cand numarul coloanelor fisei este insuficient pentru reflectarea tuturor conturilor analitice ale contului de cheltuieli respectiv, se deschid doua-sau mai multe fise, dupa caz. Se completeaza pe baza documentelor justificative referitoare la operatiile intervenite. La sfarsitul fiecarei luni, se totalizeaza rulajele, in vederea intocmirii balantei analitice de verificare a operatiilor inregistrate in contabilitatea de gestiune. Nu circula, fiind document de inregistrare contabila. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/18 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie. Definitiile termenilor despre Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fisa de cont analitic pentru cheltuieli indirecte de productie.