Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta

Definitie Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-3-9) Format X5, tiparit pe ambele fete, in foi volante, pe carton. Serveste ca document de evidenta a obiectelor de inventar de mica valoare sau scurta durata, a echipamentului si materialelor de protectie date in folosinta personalului, pana la scoaterea lor din uz. Se intocmeste intr-un exemplar, pe masura darii in folosinta a bunurilor pe fiecare persoana, de gestionarul care elibereaza obiectele respective sau de persoana desemnata sa tina evidenta acestora. Formularul se completeaza in mod diferit, in functie de organizarea depozitarii acestora, si anume: - cand eliberarea obiectelor se face din magazia de obiecte noi direct personalului muncitor, coloanele destinate eliberarilor se completeaza pe baza bonului de consum, iar coloanele destinate restituirilor, pe baza bonului de restituire - cand eliberarea se face din magazia de exploatare, atat eliberarea, cat si restituirea obiectelor date in folosinta personalului se fac pe baza de semnatura direct in fisa - in cazul obiectelor eliberate pe baza de nomenclatoare stabilite pe functii, care nu se intocmesc decat dupa restituirea obiectelor uzate, inregistrarile in fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta se pot face, pentru simplificare, numai o data la eliberarea initiala si la restituirea definitiva a obiectelor respective. Nu circula, fiind document de inregistrare. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/06 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta. Definitiile termenilor despre Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta.