Fisa tehnica

Definitie Fisa tehnica

Mai este cunoscuta sub numele de Fisa tehnica a utilajului sau Fisa tehnica a produsului. Document intocmit de o unitate de inginerie tehnologica si proiectare in vederea informarii beneficiarului asupra produsului proiectat.Fisa tehnica contine informatii privind:- denumirea, tipul si codul produsului- numele si prenumele proiectantului si executantului- data omologarii- numarul normei interne departamentale- domeniul de utilizare- descrierea, caracteristicile tehnice si seria produsului cu vederi si cote de gabarit, date pentru fundatie si racordare- pretul produsului.Fisa tehnica se intocmeste pentru masini, utilaje, instalatii si aparate, in fazele de studiu tehnico-economic, proiect tehnic dezvoltat, documentatie de executie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fisa tehnica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fisa tehnica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fisa tehnica. Definitiile termenilor despre Fisa tehnica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fisa tehnica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fisa tehnica.