Fisela Romania anunta lansarea primului magazin online dedicat articolelor de pescuit: www.fisela.ro

BUCURESTI - 16 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 16 ianuarie 2006 - Fisela Romania anunta lansarea oficiala a primului magazin online dedicat in totalitate articolelor de pescuit: www.fisela.ro.

Dupa achizitia, reconstructia si rebranduirea unicului magazin online de articole de pescuit existent in piata e-commerce locala, www.fisela.ro se lanseaza avand in portofoliu peste 2000 de produse, reprezantand branduri de renume in industria de specialitate: Daiwa, Sert, Berkley, Nash, Korda, Solar, Cormoran, Banax, Okuma, Energofish etc.

Fisela.ro ofera o gama completa de produse, avand o politica orientata spre segmentul de retail. “Dorim sa fim perceputi de catre partenerii si clientii nostri ca o alternativa a magazinelor deja existente pe piata, ca un sprijin venit in extinderea si dezvoltarea pietei de articole de pescuit din Romania” afirma Ionut Andrei - Managing Partner.

Unicul magazin online dedicat accesoriilor de pescuit din Romania are o structura omogena, continand sectiuni precum: “Lansete”, “Mulinete”, “Bagajerie”, “Promotii”, “Informatii utile”, etc. Persoanele interesate vor putea gasi, de asemenea, informatii privitoare la „Topul vanzarilor” de produse ce se ragasesc in oferta magazinului online Fisela.ro. Acest clasament este creat cu scopul de a le oferi pasionatilor de pescuit o imagine de ansamblu asupra celor mai cautate si achizionate produse din domeniu.

Fisela.ro vine in intampinarea clientilor sai oferindu-le acestora si o sectiune intitulata “Produsele saptamanii” de unde isi pot achizitiona accesorii din domeniu aflate fie la preturi promotionale, fie avand un raport calitate-pret competitiv. In acelasi timp, pentru a usura gasirea unui produs specific, a fost introdus si campul de „Cautare”.

Din dorinta de a imbunatati in permanenta serviciile oferite si de a fi cat mai aproape de clientii sai, Fisela.ro pune la dispozitia vizitatorilor o sectiune speciala intitulata „Opinia clientilor”.

Despre Fisela Impex SRL

Atat prin oferta diversificata cat si prin inalta calificare a personalului, Fisela.ro doreste sa devina si un real sprijin pasionatilor din domeniu, dar isi propune si implicarea in mod activ la dezvoltarea pietei de articole de pescuit la nivel national, ca o alternativa la cerintele pietei in continua expansiune.
office@fisela.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fisela-impex-srl/fisela-romania-anunta-lansarea-primului-magazin-online-dedicat-articolelor-de-pescuit-www-fisela-ro