Fisier al clientelei

Definitie Fisier al clientelei

Ansamblu coerent, ordonat si accesibil de informatii cu scop comercial (baze de date comerciale pentru societatile de marketing direct), cuprinzand: nume si adrese de clienti actuali sau potentiali, informatii generale si particulare (zi de nastere, situatie familiala si profesionala, nevoi exprimate s.a.), informatii legate de comportamentul de cumparare (un istoric al cumpararilor efectuate, tipul, volumul, frecventa achizitiilor etc).Calitatea comerciala a unui fisier al clientelei este legata de continut (natura si originea informatiilor, fiabilitate, date actualizate etc), precum si de posibilitatile de exploatare computerizata (criterii multiple de aranjare, identificare, selectare). Crearea, utilizarea, vanzarea sau inchirierea fisierelor este necesar sa fie reglementate prin lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fisier al clientelei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fisier al clientelei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fisier al clientelei. Definitiile termenilor despre Fisier al clientelei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fisier al clientelei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fisier al clientelei.