fitzuica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fitzuica

 • fitzuica. Seara devoratorilor de scurt metraj - Suceava

  fitzuica

  Suceava, Suceava - 16 April 2013

  Comunicat de Fundatia Romania Pro Culture

  Pentru prima oară în Suceava se va ține Seara Devoratorilor de Scurt-metraj. În 25 aprilie, de la ora 18.30, Dom Polski va fi locul unde se pot devora scurt-metraje din Romania, SUA, Spania, Canada etc. Din oră în oră, regizori și actori invi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fitzuica suceava , fitzuica , scurt metraje , dezvoltatori scurt metraje , seara scurt metraje

  Vezi toate comunicatele de presa despre fitzuica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fitzuica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fitzuica. Informatiile despre fitzuica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fitzuica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fitzuica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.