fixkit    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fixkit

 • fixkit. Fixkit a deschis un nou magazin in sectorul 1 Bucuresti

  fixkit

  Bucuresti - 12 November 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... fixkit din str. Jiului nr. 93, sector 1, Bucuresti . ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bucuresti , organe de asamblare , fixkit , sisteme de fixare

 • fixkit

  Giurgiu, Giurgiu - 29 September 2010

  Comunicat de sc fixkit srl

  Companiile Uniscan Balkan Division SRL si Omax Balkan Trade SRL şi-au schimbat denumirile si brandul promovat. De asemenea este anuntată oficial schimbarea conceptului si a politicii comerciale. Noua denumire a companiei Uniscan Balkan ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre fixkit

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fixkit.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fixkit. Informatiile despre fixkit cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fixkit, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fixkit, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.