Fl    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Fl

 • Fl. Noul Volvo FL este ideal pentru distribuţia din zonele urbane.

  Fl

  Bucuresti - 15 May 2013

  Comunicat de Volvo Romania S.R.L.

  ... Fl includ o excepţională combinaţie de tehnologii şi servicii, menită să asigure faptul că autocamionul este întotdeauna pregătit atunci când este nevoie. Operatorul şi şoferul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: volvo trucks , volvo romania , volvo fl , volvo fe

 • Fl. Volvo Trucks a creat un mediu de lucru confortabil şi facil pentru şofer având în vedere faptul că acesta urcă şi coboară de multe ori pe zi în/din camion.

  Fl

  Bucuresti - 15 May 2013

  Comunicat de Volvo Romania S.R.L.

  ... Fl sunt acum şi mai uşor de condus în zonele urbane, în care este nevoie de transport rapid, uşor şi precis. Noile autocamioane oferă un mediu îmbunătăţit pentru şofer, iar gama Volvo Fl a fost ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Fl

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Fl.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Fl. Informatiile despre Fl cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Fl, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Fl, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.