Flanking Defence

Definitie Flanking Defence

Strategie de piata competitiva in care liderul incearca sa identifice si sa isi imbunatateasca punctele slabe, de obicei in zonele geografice sau pe segmentel de piata unde are o performanta scazuta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flanking Defence? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flanking Defence.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flanking Defence. Definitiile termenilor despre Flanking Defence cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flanking Defence, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flanking Defence.