Flashy advertising

Definitie Flashy advertising

Spot publicitar audiovizual, avand o durata foarte scurta (flash de 2-3 secunde), difuzat intr-un moment de concentrare maxima/de suspans al unui program (sportiv, artistic etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flashy advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flashy advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flashy advertising. Definitiile termenilor despre Flashy advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flashy advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flashy advertising.