Flexibilitate financiara

Definitie Flexibilitate financiara

In contabilitate, capacitatea unei intreprinderi de a lua masurile necesare, in vederea modificarii valorilor si calendarului miscarilor de trezorerie, astfel incat sa se poata face fata nevoilor si situatiilor neprevazute.Spre exemplu, o intreprindere cu un pasiv extern (datorii) atat de mare incat lichiditatile sale sa fie considerate insuficiente pentru a achita obligatiile la scadenta sau pentru a finanta cresterea sa economica este o intreprindere careia ii lipseste flexibilitatea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flexibilitate financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flexibilitate financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flexibilitate financiara. Definitiile termenilor despre Flexibilitate financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flexibilitate financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flexibilitate financiara.