Floating Time

Definitie Floating Time

Cunoscute si ca “run-of-schedule”, reclamele TV/radio care se difuzeaza in “floating time” pot fi programate la discretia postului intr-o perioada stabilita – ex.: o saptamana, o luna. In unele cazuri se pot solicita anumite ore. Acest termen are echivalent in presa scrisa: ROM/ROW(vezi: Run Of Month, Run Of Week).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Floating Time? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Floating Time.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Floating Time. Definitiile termenilor despre Floating Time cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Floating Time, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Floating Time.