Te poate ajuta serviciul Facebook Ads sa oferi impact site-ului tau?

BUCURESTI - 11 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Daca esti unul din managerii unei firme care se profileaza a fi de succes cu siguranta pui accent pe implementarea SEO dar si pe dezvoltarea propusa la nivel online, insa la un moment dat trebuie sa abordezi si unele schimbari de continut.

Bavali.ro

Bavali.ro

Dupa cum bine stii, Facebook este una din acele retele sociale virtuale pe care oamenii isi petrec foarte mult timp, atat pentru a schimba impresii, cat si pentru a vizualiza diferite continuturi, informatii sau alte actiuni aditionale.

In cazul in care vrei sa aduci la cunostinta despre serviciile tale, atat individuale, cat si prin intermediul firmei, acest gigant iti ofera posibilitatea aceasta la costuri cu adevarat infime, comparativ cu alte firme, ale caror servicii sunt ceva mai exigente, raportat la  schimbarile produse pe termen lung.

Implementarea Facebook ADs este ieftina si diferita

Cum fiecare concept de pe aceasta platoforma de socializare este diferit, acest lucru se identifica si la nivelul acestui serviciu.

De fiecare data cand cineva utilizeaza sau consulta site-ul tau, vei fi taxat per-click, iar in adaos, odata perfectionat acest serviciu, numarul de aprecieri si accesari sunt alte metode prin care tu vei oferi remuneratie.

Conform ultimelor statistici s-a putut observa ca in comparatie cu serviciul Google AdWords, acolo unde foarte multa lume se bazeaza pe puterea cuvintelor cheie, acest serviciu este infinit mai scazut, fiind taxat cu doar 0,01 cent/click sau tradus in moneda nationala 0,14 ron/click.

Pachetul Facebook AdS te ajuta sa intri in posesia unor informatii pretioase

Cum orice firma care se respecta are la baza persoane competente din domeniul marketingului, Facebook te poate ajuta sa obtii date importante cu privire la distributia persoanelor pe nivele de varsta, domenii de interes accesate, pentru a te putea ajuta sa ai alternativele cautate in orice circumstanta.

Foarte multe persoane aproba faptul ca studiul nevoilor populatiei sau dupa caz alte astfel de procese adaptative au putut duce la dezvoltarea in plan de functionare ale unor societati cu ajutorul Facebook.

Nivelul de raspandire prin serviciul Facebook ADS este mare si diversificat

Un asemenea concept este construit pentru oameni intreprinzatori si cu initiativa.

Ai crezut vreodata ca poti selecta oamenii care pot sa iti vizualizeze reclama dupa varsta, nivel educational, navigari web anterioare sau dupa caz alte criterii de reper?

Sau ca poti forma grupuri active cu persoane care frecventeaza des pagina ta online?

Sunt doar cateva inovatii aduse in urma cu cativa ani, valabile si acum, ce poarta denumirea de Custom Audience sau in termeni informatici WCA.

Stiai ca insusi Facebook ADS te poate ajuta sa iti promovezi chiar si o noua afacere?

Cum vorbim de o retea sociala de nivel global, iar oamenii completandu-si profilele personale ofera fara sa vrea informatii semnificative, ai acum posibilitatea sa aflii tabieturile acestora.

Rapoartele detaliate pot arata pe nivele de varsta care sunt domeniile industriale de interes pentru persoanele de la nivel online, astfel ca pe langa afacerea pe care o ai, poti sa deschizi o alta, luand prin surprindere  chiar si competitorii acelui domeniu.

Spre exemplu copiii sunt prinsi in frenezia Kendama, pe cand batranii se orienteaza mai mult spre beletristica.

Barbatii prefera activitatile dinamice, in special sporturile, iar una din activitatile preferate in timpul liber pentru femei este shoppingul sau vizualizarea filmelor si emisiunilor tv.

Promovare Facebook ADS cu ajutorul video-marketingului

Pentru a capta din plin atentia publicului, un content video executat cum trebuie, te poate aduce in pole-posionul obtinerii unui numar mare de vizualizari.

Majoritatea cauta lucruri noi, inovative, prezentate sub o nota autentica, mai ales cu ajutorul imaginilor dinamice ce pot fi observate din diferite unghiuri de vizualizare.

Astfel ca daca vrei sa tii un seminar sau detii produse pentru teleshopping ele pot fi vizualizate numai decat intr-o forma unica.

Mondenismele sunt foarte cautate in Facebook ADS

Vedetele autohtone au castigat foarte mult popularitatea in ultima vreme. Daca esti unul din proprietarii unei redactii sau dupa caz cauti sa expui viziuni moderniste occidentale, poti promova pagina ta chiar in randul editorialelor de casa.

Tot ce trebuie sa faci este sa publici un articol dupa care sa il postezi pe pagina de Facebook a acestuia, aparand intr-un cadran care va capta tot mai mult interes.

De asemenea, o astfel de forma te poate ajuta si in cadrul vanzarilor, multi oameni fiind atrasi de lucrurile ce prezinta notorietate si o forma aparte de expunere.

Poate ajutorul Facebook ADS sa fie suficient pentru promovare si extindere?

Orice afacere prospera are de obicei in subordine o echipa de experti mai ales la nivel online pentru a manegeria obiectul de expunere, in cazul nostru web site-ul.

Evident ca Facebook ADS, fiind o forma de promovare off-page, te poate ajuta sa maresti numarul de vizualizari, dar si sa aflii informatie pretioasa despre societate insa acest lucru nu este suficient, fara sa fie sustinut de o echipa SEO dar si alte servicii ajutatoare.

Conform specialistilor, Facebook ADS trebuie sa fie activ, pe langa Google AdWords sau alte servicii aditionale de raspandire in motoarele de cautare si platformele de socializare, insa fara sa lucreze solitar.

Acesta este doar o extensie care poate ajuta la cresterea cifrei de afaceri si la o exprimare cat mai diversificata in randul serviciilor unei firme, tinandu-se cont de feedback-ul populatiei, nevoilor si inclinarilor sale spre un anumit domeniu de interes.

Facebook ADS este facut pentru orice persoana care doreste sa obtina notorietate la nivel online atat individual cat si prin intermediul unei firme.

De asemenea folosirea sa implica un buget care poate incepe de la cele mai mici variatii, acesta fiind principalul sau avantaj de folosire.

Facebook Ads, oportunitate de control total

O oportunitate excelenta in cadrul acestui serviciu se traduce prin faptul ca fiecare utilizator al sau isi poate alege domeniul de selectie al oamenilor, dar si aria de raspandire.

Daca in alte tipuri de promovare off-page lucrurile sunt cat se poate de simplificate, aici controlul apartine exclusiv clientului, avand la dispozitie o aplicatie si un meniu ce prezinta obtiuni diversificate de continut,  deloc de neglijat, de care se poate folosi pentru a-si dezvolta progresiv afacerea si aria de selectie.