Flux de materiale

Definitie Flux de materiale

Miscare progresiva in cadrul procesului de fabricatie a materiilor prime, materialelor, semifabricatelor, subansamblelor etc. intre depozitele de materiale si sectiile de productie si intre sectiile de finisare si depozitele de produse finite.In cazul proceselor de fabricatie complet automatizate, precum si in procesele de aparatura, fluxul de materiale se suprapune cu fluxul tehnologic.In organizarea fluxului de materiale trebuie sa se tina seama de sensul si lungimea traseului pe care circula materialele, de caracteristicile de depozitare si de transport ale materialelor (volum, greutate, gabarit etc.), de durata de stocare in diferite puncte si durata totala de imobilizare a materialelor in procesele de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flux de materiale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flux de materiale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flux de materiale. Definitiile termenilor despre Flux de materiale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flux de materiale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flux de materiale.