Flux de productie

Definitie Flux de productie

Succesiune a stadiilor prin care obiectele muncii se transforma in produse finite. Spre deosebire de fluxul tehnologic, fluxul de productie cuprinde si stadiile de transport, control, depozitare si asteptare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flux de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flux de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flux de productie. Definitiile termenilor despre Flux de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flux de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flux de productie.