Flux de trezorerie

Definitie Flux de trezorerie

Ansamblul de operatiuni efectuate de unitate care genereaza incasari si plati ce dau nastere la iregularitati intre intrari si iesiri de numerar.Soldul fluxurilor de trezorerie generate de activitatea de exploatare reprezinta cheia de bolta a aprecierii capacitatii intreprinderii de a genera lichiditati suficiente, in vederea realizarii de noi investitii, fara sa se recurga la sursele externe de finantare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flux de trezorerie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flux de trezorerie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flux de trezorerie. Definitiile termenilor despre Flux de trezorerie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flux de trezorerie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flux de trezorerie.