Flux tehnologic

Definitie Flux tehnologic

Succesiune a operatiilor tehnologice prin care trec materiile prime, materialele, semifabricatele, subansamblele etc. in procesul de fabricatie a unui produs sau de executie a unei lucrari.In functie de solutiile adoptate se cunosc trei tipuri de fluxuri tehnologice:- de tip orizontal (ce se pot realiza in trei variante: longitudinal, transversal si mixt)- de tip vertical- de tip mixt (orizontal-vertical).Fluxul tehnologic se determina in cadrul elaborarii planului general de organziare a intreprinderii industriale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flux tehnologic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flux tehnologic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flux tehnologic. Definitiile termenilor despre Flux tehnologic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flux tehnologic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flux tehnologic.