fluxon    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fluxon

 • fluxon

  Timisoara, Timis - 17 September 2014

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Pompele circulatie turatie fixa sunt utilizate in special in sistemele de incalzire cu centrala ori in sistemele de termoficare, scopul lor fiind acela de a face posibila circulatia apei calde in aceste instalatii de incalzire centralizata si termofi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fluxon , pompe de turatie fixa

  Vezi toate comunicatele de presa despre fluxon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fluxon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fluxon. Informatiile despre fluxon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fluxon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fluxon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.