FOB - Free on board - franco la bord

Definitie FOB - Free on board - franco la bord

Traducere in romaneste: franco la bord (...port de incarcare convenit). Traducere in franceza: franco bord. Termen INCOTERMS. Indeplinirea de catre vanzator a obligatiei de livrare are loc numai in momentul cand marfa a trecut balustrada vasului in portul de incarcare convenit. Pe cale de consecinta, din acel moment, toate costurile si riscurile de pierdere sau de avariere a marfii raman in sarcina cumparatorului. Intotdeauna livrarea sub conditie FOB presupune in sarcina vanzatorului si obligatia de vamuire a marfii pentru export. La fel ca si livrarea sub conditie FAS, si livrarea sub conditie FOB este compatibila numai cu vanzarea care implica fie un transport maritim fie un transport fluvial de marfa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru FOB - Free on board - franco la bord? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul FOB - Free on board - franco la bord.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la FOB - Free on board - franco la bord. Definitiile termenilor despre FOB - Free on board - franco la bord cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la FOB - Free on board - franco la bord, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la FOB - Free on board - franco la bord.