Focus Group

Definitie Focus Group

O tehnica de cercetare de marketing calitativa in care un moderator intervieveaza un grup mic de consumatori din publicul tinta intr-un cadru informal, cu scopul de a vedea reactia imdeiata a pietei cu privire la un anumit brand, pentru a genera noi idei de produs etc. Se mai numeste si panel de clienti (Customer Panel). Vezi Qualitative Marketing Research (cercetarea calitativa de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Focus Group? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Focus Group.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Focus Group. Definitiile termenilor despre Focus Group cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Focus Group, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Focus Group.