FocusCariera    

Comunicate de presa si evenimente pe tema FocusCariera

 • FocusCariera

  Craiova, Dolj - 10 July 2012

  Comunicat de ROMNIVAL S.R.L.

  ... FocusCariera .ro a analizat preferinţele unui număr de 712 elevi de clasa a-XII-a din judeţul Dolj privind studiile universitare pe care doresc să le ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sanatate , licenta , cariera , absolventi , focuscariera

  Vezi toate comunicatele de presa despre FocusCariera

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul FocusCariera.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la FocusCariera. Informatiile despre FocusCariera cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul FocusCariera, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la FocusCariera, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.