Follow-Up

Definitie Follow-Up

Stadiul final de baza in procesul de vanzare telefonul pe care il da un agent de vanzari dupa ce bunurile comandate de client au fost livrate pentru a verifica daca totul este in ordine si pentru a verifica satisfactia clientului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Follow-Up? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Follow-Up.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Follow-Up. Definitiile termenilor despre Follow-Up cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Follow-Up, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Follow-Up.