Folosire a instrumentelor oficiale false

Definitie Folosire a instrumentelor oficiale false

Conform art. 287 Cod Penal, folosirea instrumentelor false aratate in art. 286 (falsificarea instrumentelor oficiale)se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.Folosirea fara drept a unui sigiliu ori a unei stampile cu stema tarii se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Folosire a instrumentelor oficiale false? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Folosire a instrumentelor oficiale false.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Folosire a instrumentelor oficiale false. Definitiile termenilor despre Folosire a instrumentelor oficiale false cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Folosire a instrumentelor oficiale false, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Folosire a instrumentelor oficiale false.