Evitarea Amenzilor de taxa rutieră Hu-Go

Targu Mures - 19 iulie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto, Tehnologie, Logistica/Transport

Live site

Înțelegem foarte bine problemele cu care se confruntă transportatorii și expeditorilor de marfă cu privire la acest sistem de taxare.
Pe baza experienței noastre, vedem situații foarte dese și cazuri în care se acordă amenzile cu penalități foarte mari, din cauza folosirii incorectă a sistemului de taxare, sau a neatenției.

Plata taxa HuGO automata,iControl ,By iData

Taxa de Drum Ungaria.Plateste cu iControl !

FomcoGPS

Controale mai stricte din luna Iulie!

Potrivit informațiilor noastre, până în acest moment autoritatea Ungară competentă a dat între 400-500 de amenzi, marea majoriotate dintre ele fiind cazuri care sau datorat erorilor apărute, ori au fost din cauza Intremediarilor declaranți.

Furnizorul iData este mândru de faptul că nu a fost implicat în nici unul dintre cazurile menționate sau evenimente de acest gen.

Acest lucru înseamnă că Dvs., client iTRACK, puteți să vă simțiți  întotdeauna în siguranță maximă, pentru că grupul nostru de experți din acest domeniu lucrează constant ca să poată menține în continuare calitatea premium a produselor și serviciilor de care beneficiați!

Vă scăpăm de un cost în plus, ce reprezintă efectiv display-ul de conectare.

Display de bord iControl

Indicatorul este conectat la unitatea GPS și se instalează doar prin legarea cu un cablu suplimentar. Dispozitivul trebuie să fie amplasat în loc vizibil pe bordul șoferului, ea va indica orice neregulă apărută.
iControl este un dispozitiv care indică șoferului existența unui sold pre-încărcat suficient, care este în scădere sau care nu mai este acoperit.

Producătorul iTrack pune la dispoziție GRATUIT posibilitatea de a accesa sistemul de taxare online, prevăzut de legea Ungară.

Pentru clienții iData Kft., care sunt obligați la plata taxei de drum Hu-Go, accesul la sistemul de taxare și display-ul iControl cu servicii aferente sunt GRATUITE!

Modificări cu privință la taxa de drum din Ungaria , si informatii suplimentare aici: www.fomcogps.ro

Despre Fomco

Baza Grupului de firme Fomco ,a fost infiintata in Octombrie 2002 .

Activitatea este structurata pe mai multe linii de business, insa un element esential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto.Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.....

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fomco/evitarea-amenzilor-de-taxa-rutiera-hu-go