Fond de amortizare

Definitie Fond de amortizare

Sinonim - Fond de amortismentFondul de amortizare constituie sursa principala de finantare a cheltuielilor materiale legate de inlocuirea fizica a fondurilor fixe scoase din functiune, datorita uzurii lor cu exemplare noi, sau pentru rambursarea unui imprumut la maturizarea datoriei.Potrivit destinatie sale, fondul de amortizare trebuie sa asigure reproductia simpla a fondurilor fixe. Cu toate acestea, poate sa serveasca si in calitate de sursa suplimentara de largire a capacitatilor de productie si de perfectionare a acestora pe baza tehnicii noi .

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fond de amortizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fond de amortizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fond de amortizare. Definitiile termenilor despre Fond de amortizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fond de amortizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fond de amortizare.