Fond de dezvoltare

Definitie Fond de dezvoltare

Fond constituit din resurse proprii (amortismente, vanzari de mijloace fixe etc.) si destinat cheltuielilor de investitii necesare dezvoltarii si modernizarii unitatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fond de dezvoltare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fond de dezvoltare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fond de dezvoltare. Definitiile termenilor despre Fond de dezvoltare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fond de dezvoltare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fond de dezvoltare.