Fond de rezerva

Definitie Fond de rezerva

Fond constituit in baza unor prevederi legale din profitul obtinut de catre agentii economici in scopul capitalizarii unei parti din acest profit. Este destinat sa acopere pierderile inregistrate de catre societate, pentru atribuirea de actiuni in mod gratuit, pentru investitii, pentru acordarea de dividende, pentru acoperirea deprecierii valorice a actiunilor si a obligatiiunilor rascumparate etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fond de rezerva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fond de rezerva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fond de rezerva. Definitiile termenilor despre Fond de rezerva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fond de rezerva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fond de rezerva.