Fond de rulment

Definitie Fond de rulment

Sinonim - capital de lucru Volumul activelor circulante ale intreprinderii din care s-au scazut pasivele curente ale acesteia. Volumul total al activelor circulante sau curente reprezinta capitalul de lucru brut al intreprinderii. Daca din aceastea se scad datoriile pe termen scurt (pasivele curente) rezulta capitalul de lucru net (fondul de rulment). Ambii indicatori au un rol important in determinarea gradului de lichiditate al intreprinderii care reflecta capacitatea acesteia de a-si achita datoriile curente de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fond de rulment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fond de rulment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fond de rulment. Definitiile termenilor despre Fond de rulment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fond de rulment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fond de rulment.