Fond de sanatate

Definitie Fond de sanatate

Fond constituit dintr-un procent aplicat la fondul de salarii (7%) privind toti angajatii (cu contract de munca sau colaboratori) si care este suportat de unitate prin asigurarile sociale si care se vireaza la Casele asigurarilor de sanatate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fond de sanatate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fond de sanatate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fond de sanatate. Definitiile termenilor despre Fond de sanatate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fond de sanatate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fond de sanatate.