Fond funciar

Definitie Fond funciar

Totalitatea terenurilor (inclusiv cele acoperite de ape) de pe teritoriul unei tari.Dupa destinatie, fondul funciar este alcatuit din:- terenuri cu destinatie agricola- paduri si alte terenuri cu vegetatie forestiera- constructii, drumuri si cai ferate- ape si balti- alte suprafete.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fond funciar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fond funciar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fond funciar. Definitiile termenilor despre Fond funciar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fond funciar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fond funciar.