Fondurile

Definitie Fondurile

In contabilitate, ca parte a capitalurilor proprii din cadrul pasivului bilantier, sunt constituite prin modalitati precis explicitate si pentru un scop precizat. Una din principalele surse de constituire este profitul.Conform regulamentului contabil romanesc, aceasta rubrica se refera la:- fondul de dezvoltare, constituit, in mod substantial, din profit si din amortizari si destinat, mai ales, pentru finantarea activelor fixe achizitionate de o intreprindere- fondul de participare la profit a salariatilor, in cazul societatilor comerciale cu capital integral sau majoritar de stat- alte fonduri (fondul cresterii surselor proprii de finantare din profitul net realizat, fondul baracamentelor si amenajarilor provizorii, fondul organizarii santierului, precum si alte fonduri constituite potrivit legii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fondurile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fondurile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fondurile. Definitiile termenilor despre Fondurile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fondurile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fondurile.