Foreground Radio

Definitie Foreground Radio

Termen folosit ca referinta pentru programele radio pre-inregistrate care contin muzica si reclame care sunt difuzate direct in magazine, unde produsele promovate sunt disponibile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Foreground Radio? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Foreground Radio.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Foreground Radio. Definitiile termenilor despre Foreground Radio cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Foreground Radio, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Foreground Radio.