Seminar gratuit De la a sti la a face (schimbari comportamentale)

Cluj-Napoca - 14 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In luna mai,Foreground a lansat seria cursurilor pentru 3neri, manageri si responsabili de 3ning. Vineri, 15 mai, are loc primul workshop din noua serie de cursuri deschise, iar cei interesati se mai pot inscrie inca la workshopul De la a sti la a face - schimbari comportamentale din 15, 19 sau din 23 mai, desfasurate la Cluj-Napoca.

De la a şti la a face - schimbări comportamentale este un curs pentru toţi cei care vor să înţeleagă definitiv cauzele performanţei şi ale lipsei de performanţă.
In cadrul acestui workshop, participantii vor intelege care sunt mecanismele performantei si ale lipsei de performanta, vor clarifica modalitatile prin care organizatia pe care o reprezinta isi poate duce oamenii de la zero la performanta si vor afla cum pot folosi diferite modalitati de instruire, adaptate fiecarei situatii, pentru a produce performanta in organizatiile in/cu care lucreaza.
Modulul este construit pentru contextual instruirii, dar el explica participantilor cum apare performanta in orice context, intelegand cum se produc modificarile comportamentale. Beneficiile participantilor la acest workshop sunt faptul ca vor intelege ce sunt comportamentele, cum apar si cum se pot mentine pentru a produce rezultate, ce sunt competentele si cunostintele, care este procesul prin care oamenii ajung de la a sti la a face, cum actioneaza fiecare actiune de 3ning in modificarea comportamentelor si cum se distribuie rolurile de 3ning intr-o organizatie.
Workshopul De la a şti la a face - schimbări comportamentale este gratuit si e primul dintr-o serie de seminarii destinate celor care vor sa devina 3neri, managerilor si responsabililor de 3ning din organizatiile romanesti. Dupa finalizarea acestuia, participantii vor decide care sunt competentele de care au nevoie si care sunt urmatoarele workshopuri potrivite lor. Cei care vor dori sa devina 3neri cu diploma acreditata de Ministerele Muncii si Educatiei, vor putea participa la seria de module care insumeaza programul 3T (Train the Trainer): “Cum sa creezi proceduri in organizatia ta”, “3ning unu la unu”, “3ning alternativ”, “3ning de grup” si “Prezentabilitati”. Pentru managerii care inteleg ca 3ningul este si responsabilitatea lor in cardul organizatiei pe care o reprezinta, Foreground propune modulele: “Cum sa creezi proceduri in organizatia ta”, 3ning unu la unu” si “3ning alternativ”, iar pentru Responsabilii de 3ning din companiile romanesti, Foreground a pregatit modulele: “Analiza de necesitati la nivel organizational” si “Managementul functiei de 3ning”.
Inscrierea la workshopul De la a sti la a face (schimbari comportamentale) se poate face online, accesand siteul www.foreground.ro

Despre Foreground

- Fondatorii grupului clujean de firme Foregroup au castigat titulatura de Antreprenorii Anului 2008 in cadrul primei editii din Romania a evenimentului Saptamana Globala a Antreprenoriatului;
- Stefan Teisanu si Mihai Cotos vor reprezenta Romania in mai 2009, la faza europeana a concursului “European Young Entrepreneur of the Year” de la Bruxelles;
- Premiul a fost castigat in urma initiativelor antreprenoriale derulate din 2006 si datorita proiectelor speciale de implicare in comunitate, demarate de cele trei companii aflate sub umbrela Foregroup.

Alexandra Moraru
alexandra@foregroup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/foreground1/seminar-gratuit-de-la-a-sti-la-a-face-schimbari-comportamentale