Foreign Market Entry

Definitie Foreign Market Entry

Expansiune care implica intrarea pe o piata din strainatate cele patru moduri de intrare pe o piata din afara granitelor sunt: exportul, acordarea de licente, parteneriatul sau prin distributie directa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Foreign Market Entry? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Foreign Market Entry.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Foreign Market Entry. Definitiile termenilor despre Foreign Market Entry cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Foreign Market Entry, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Foreign Market Entry.