Poze Forever young

 • Conferinta Internationala Anti Aging

  Poza: Conferinta Internationala Anti Aging "Forever Young"

 • Cristian Margarit – consultant in nutritie te invita la Conferinta anti aging Forever Young

  Poza: Cristian Margarit – consultant in nutritie te invita la Conferinta anti aging Forever Young

 • Beneficiile participarii la conferinta internationala anti aging Forever Young

  Poza: Beneficiile participarii la conferinta internationala anti aging Forever Young

 • Muzeul ”Antipa” și e² Young Engineers vă invită la Provocarea LEGO®!

  Poza: Muzeul ”Antipa” și e² Young Engineers vă invită la Provocarea LEGO®!

 • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

  Poza: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

 • Young Music @Street Delivery

  Poza: Încep înscrierile la Young Music @Street Delivery

 • Fondatorii EUdream la UNconvention 2013

  Poza: România reprezentată în finala European Young Innovator Awards

 • Centru IT pentru copiii si tinerii din apartamente de tip familial din Sectorul 4 initiat de Asociatia Young Initiative

  Poza: Centru IT pentru copiii si tinerii din apartamente de tip familial din Sectorul 4 initiat de Asociatia Young Initiative

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul forever young.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la forever young. Pozele pe tema forever young cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul forever young, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la forever young, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la forever young.