Forfetare

Definitie Forfetare

1. Impozite si taxe locale stabilite in suma globala si invariabila.2. Modalitate de finantare a comertului exterior care utilizeaza in mod combinat mai multe tehnici bancare bazate pe operatiunile cunoscute de scontare.3. Operatia prin care o creanta in valuta este cumparata cu renuntarea la dreptul de regres asupra vanzatorului creantei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Forfetare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Forfetare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Forfetare. Definitiile termenilor despre Forfetare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Forfetare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Forfetare.