ASSESS FINANCE GROUP angajaza 800 de oameni

BUCURESTI - 10 martie 2009

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Compania de brokeraj ASSESS FINANCE GROUP intentioneaza sa angajeze 800 de persoane pe partea de vanzari in urmatoarea perioada.

ASSESS FINANCE GROUP este prezenta cu o sucursala in Bucuresti, insa intentioneaza sa dezvolte in viitorul apropiat inca 10 unitati in capitala si 30 in restul tarii.

Compania are peste 20.000 de clienti, printre cei mai importanti numarandu-se Euro Construct International, Cristim, Angst sau Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

“ Suntem pe piata de brokeraj de un an si trei luni si deja am ajuns pe locul douazeci, insa scopul nostru este sa intram in top zece pe piata de brokeraj, top dominat de companii captive ale dealerilor auto sau ale bancilor, iar pentru aceasta avem nevoie de crestere cantitativa, care poate fi realizata prin aceste angajari.”, a declarat Mihaela Forgaciu, vicepresedintele ASSESS FINANCE GROUP, fost director de resurse umane la Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca sau hotelul de cinci stele din Capitala Radisson SAS.

Cei 800 de angajati studenti, deja angajati sau pensionari, vor activa pe posturile de broker, senior broker, unit manager, agency manager, branch manager, area sales manager si regional manager, dintre care circa 150 isi vor desfasura activitatea in scursalele din Bucuresti. La inceput, ei vor lucra in baza unui contract de mandat sau de comision si in functie de rezultate vor fi angajati full-time.

Despre FORK CAPITAL SRL

ASSESS FINANCE GROUP iti ofera sansa de a intra in contact cu comunitatea financiar bancara din Romania si de a lucra pentru o companie de prestigiu in piata de brokerage. Totodata ASSESS FINANCE GROUP ofera tuturor sanse se dezvoltare a unei cariere in domeniul financiar, suportul logistic si operational de care ai nevoie, precum si venituri motivante.

Infiintata in urma cu un an de sapte fosti directori din grupul BCR, ASSESS FINANCE GROUP are ca domeniu de activitate intermedierea de asigurari, credite, leasing si pensii private.
ASSESS FINANCE
Financial&Insurance Broker

Sitraco Center/ Splaiul Unirii 4/ Bucharest
Tel: 315 97 97 / 037 .400.3000, Fax: 315.11.88
Mobil: 0754.33.44.44/ 0740.100.378
Call Center: 9690
mihaela.forgaciu@assess.ro