FORM-EXPERT    

Comunicate de presa si evenimente pe tema FORM-EXPERT

 • FORM-EXPERT. Conferinta de presa privind implementarea proiectului ID 50249

  FORM-EXPERT

  Bucuresti - 26 March 2011

  Comunicat de SC FORMEXPERT SRL

  ... FORM-EXPERT SRL, in parteneriat cu Asociatia producatorilor, distribuitorilor si detinatorilor de cazane de apa calda, fierbinte si de abur, de aparate pentru incalzire consumatoare de combustibil si echipamente sub presiune din Romania, a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: form-expert

  Vezi toate comunicatele de presa despre FORM-EXPERT

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul FORM-EXPERT.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la FORM-EXPERT. Informatiile despre FORM-EXPERT cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul FORM-EXPERT, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la FORM-EXPERT, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.