Forma actului juridic civil

Definitie Forma actului juridic civil

Modalitatea de exteriorizare a manifestarii de vointa facuta cu intentia de a da nastere, modifica sau stinge un raport juridic civil concret.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Forma actului juridic civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Forma actului juridic civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Forma actului juridic civil. Definitiile termenilor despre Forma actului juridic civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Forma actului juridic civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Forma actului juridic civil.