Forma de guvernamant

Definitie Forma de guvernamant

Organizarea puterii supreme de stat, modul de formare si competenta organelor supreme ale statului. Cea mai generala clasificare a formelor de guvernamant este: republica si monarhie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Forma de guvernamant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Forma de guvernamant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Forma de guvernamant. Definitiile termenilor despre Forma de guvernamant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Forma de guvernamant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Forma de guvernamant.