Format de incercare

Definitie Format de incercare

Format cu caracter provizoriu al unui produs, avand o talie inferioara fata de formatul standard, care este oferit cumparatorului la un pret exceptional (uneori, simbolic), in scopul stimularii testarii acestuia (prima incercare, cumpararea formatului normal). Se aplica in cazul produselor de larg consum preambalate, care pot fi comercializate in cantitati variabile (spre exemplu, lichide). In presa scrisa, abonament cu pret redus, propus cititorilor o perioada limitata de timp. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Format de incercare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Format de incercare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Format de incercare. Definitiile termenilor despre Format de incercare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Format de incercare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Format de incercare.